Etapp 1

Götenehus var först ut med Brf Barnabäckens Lycka. 15 klimatsmarta radhus i två plan om 110 kvm med en egen trädgård. I september 2019 flyttade familjerna in i sina nya hem. Peabs projekt, Brf Lindängen, med sina 28 bostadsrätter i fem stycken tvåvåningshus flyttades det också in under hösten 2019.

Ingareds Ängar
Ingareds Ängar

Etapp 2

Längs Kulltorpsgatan upp mot ädellövskogen på Ingareds Höjd pågår byggnationen av den första parkvillan av tre – Övre Parkvillan med 12 välplanerade bostadsrättslägenheter med generösa balkonger och stora uteplatser i ljusa, naturnära lägen.

Inflyttning nu i september 2020.

Övre Parkvillan på Ingareds Höjd!

Etapp 3

VÄLKOMMEN TILL TREVLIGA INGAREDSPROMENADEN

I natursköna Ingared, en mil söder om Alingsås, pågår nu byggnationen av 17 fina radhus. Projektet går under namnet Ingaredspromenaden och är beläget mitt i det nya bostadsområdet Ingareds Ängar. Ingaredspromenaden är perfekt för den lilla barnfamiljen som söker ett tryggt boende eller för det medelålders paret som söker bekvämlighet genom radhusets alla fördelar i förhållande till den stora villan.

Nu i november flyttas det in i Ingaredspromenadens första etapp. Etapp 2 flyttar in i februari 2021.

Välkommen hem till Ingaredspromenaden!

Ingaredspromenaden

Etapp 4

STORA PARKVILLAN OCH ÄNGSPROMENADEN

STORA PARKVILLAN
Efter en rekordartad säljstart tidigt i våras av det mittersta av de tre parkvillorna upp mot ädellövskogen på Ingareds Höjd – Stora Parkvillan – kunde vi byggstarta den 4 juni i år. Så roligt att ha påbörjat markarbetena och grundläggningen för huset redan i sommar.

I nuläget planeras inflyttning i de 17 unika bostadsrättslägenheterna med skönt stora trädgårdsbalkonger och fina terrasser till slutet av september 2021.

ÄNGSPROMENADEN
Det har varit ett väldigt stort intresse och på drygt två månader var alla de fina parhusen sålda. Fantastiskt roligt!

Markarbetena kommer att sätta igång i september 2020. Det ser vi fram emot! Inflyttning i de attraktiva husen i Ängspromenaden planeras till december 2021.

Kontakt

Vill du få mer information om Ingareds Ängar och ett specifikt byggprojekt går det bra att kontakta nedanstående:

Henrik Persson Hvarfner, områdesutvecklare/koordinator, på telefon 072-725 29 00 eller via mail henrik@axeby.se

David Järevik, Götenehus, på telefon 072-710 79 63 eller via mail david.jarevik@gotenehus.se

Caroline Mjärdner, Peab Bostad AB, på telefon 0733-33 20 71 eller via mail Caroline.mjardner@peab.se

inf0@ingaredsangar.se